Web Analytics Made Easy - Statcounter

«افشین حبیب زاده» عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با ایلنا، اظهار داشت: عدم واریز حق بیمه‌های پرسنل کارگری شرکت واحد اتوبوسرانی در سال ۹۶ موجب تمدید نشدن دفترچه‌ بیمه‌های آنان شده است.

وی با بیان اینکه این مشکل سال گذشته نیز وجود داشت، که با پیگیری تعدادی از اعضای وقت شورای اسلامی شهر تهران این مسئله به صورت موقت برطرف شد، افزود: متاسفانه به دلیل کاهش درآمدهای شهرداری تهران و نیز افزایش بدهی‌های قطعی شهرداری تهران این مشکل بازهم تشدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای اسلامی شهر تهران، افزود: البته هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی پیگیر حل این مشکل است اما شهرداری تهران در این رابطه مشکلات فراوانی دارد.

حبیب زاده با اشاره به جلساتی که در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران برای حل این مشکل برگزار شده است، گفت: پرداخت حق بیمه‌های پرسنل کارگری شهرداری شهر تهران در اولویت برنامه‌های شهرداری تهران است.

حق بیمه‌های بیش از ۷ هزار نفر واریز نشده است

در همین رابطه «سیدرحیم میرعبدالـله» رئیس اتحادیه کارگران شهرداری تهران به ایلنا گفت که حق بیمه‌های تیر و مرداد سال جاری بیش از ۷ هزار نفر از پرسنل کارگری شرکت واحد به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نشده است.

وی با بیان اینکه مشابه این مشکل در شرکت مترو و سایر بخش‌های کارگری شهرداری تهران وجود دارد، گفت: مسئولان شهرداری تهران، علت این مسئله را کاهش درآمدهای شهرداری تهران و افزایش بدهی‌های آن دانسته‌اند.

میرعبدالـله اضافه کرد: این در حالی است که مطابق ماده ۲۶ قانون تامین اجتماعی بدهی کارفرما رافع مسئولیت‌های سازمان تامین اجتماعی نیست و سازمان تامین اجتماعی هم نمی‌تواند خدمات‌رسانی خود را به بیمه‌شدگان متوقف کند.

وی با بیان اینکه تعداد کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی با احتساب اعضای خانواده‌هایشان تا ۳۰ هزار نفر می‌رسد، تصریح کرد: بهتر است که سازمان تامین اجتماعی مطالبات خود از شهرداری تهران را از محل ماده ۵۰ و ۱۰۰ اجرائیات وصول کند نه اینکه کارگران شهرداری تهران را درگیر این مشکلات کند.

سازمان تامین اجتماعی از کارفرما لیست بدون وجه بگیرد

«اکبر شوکت» عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی، هم با انتقاد از عدم تمدید دفترچه‌ بیمه‌های پرسنل کارگری شرکت واحد اتوبوسرانی شهردای تهران، گفت: نمی‌بایست مشکلات مالی کارفرما در زمینه پرداخت حق بیمه‌ها مانع از ارائه خدمات درمانی به کارگران شود.

وی افزود: این در شرایطی است که مبالغ حق بیمه‌ها ماه به ماه از حساب از حقوق و دستمزد کارگران کسر شده و کارگر توقع ارائه تمام و کمال خدمات را دارد و نمی‌خواهد به وی اینگونه ظلم شود.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی در این مواقع می‌تواند، از کارفرما «لیست بدون وجه» بگیرد، گفت: برای نمونه برای دو ماه عدم واریز حق بیمه کارگران که در شرکت واحد اتوبوسرانی اتفاق افتاده، این کار می‌تواند انجام شود تا کارگران و خانوداه‌های آنان از این بابت متضرر نشوند.

عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه هم اکنون به علت مشکلات اقتصادی در تمام کشور شاهد تاخیر در پرداخت حق بیمه‌ توسط کارفرمایان برای یک تا دو ماه و حتی بیشتر هستیم، تصریح کرد: اگر قرار باشد که خدمات‌دهی بیمه‌ها به خاطر یک تا دو ماه واریز نشدن حق بیمه متوقف شود، دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • طرح فروش فوری ریسپکت ۲ آغاز شد + جدول
  • آغاز طرح فروش فوری ریسپکت ۲ ویژه متقاضیان عادی + جدول
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم